Gratis Browsbox Workshop - 28 mei 2019

In deze hands-on workshop (max. 8 deelnemers) vul je onder professionele begeleiding zelf je nieuwe Browsbox-website in. In één voormiddag. Inclusief relevante inhoud en foto's, en geoptimaliseerd om hoger te scoren in de zoekresultaten. Klaar om online te gaan.

Je moet hiervoor geen enkele ervaring hebben met websites, 'het internet', grafische programma's of andere software.

Voor wie is deze workshop?

Voor zaakvoerders, kmo-ondernemers of werknemers die verantwoordelijk zijn voor de website van hun bedrijf. En die die graag heel makkelijk zelf kunnen aanpassen wanneer dat nodig is.
Je moet voor deze workshop geen enkele ervaring hebben met CMS-systemen of het opzetten van websites. Wij zorgen voor de technologie, jij voor de inhoud. Onder professionele begeleiding, waardoor je niet alleen met Browsbox leert werken (daar is niets aan), maar vooral ook hoe je goeie inhoud maakt, waar je goeie fotografie vindt en hoe je hoger scoort in Google.

Hoeveel kost het?

Deelname aan de workshop is gratis.
Indien je na een maand vrijblijvend testen beslist om je nieuwe Browsbox-website te behouden, betaal je een jaarlijkse licentie van €375 (ex BTW.).

Wat krijg ik daarvoor?

Koffie en ontbijtkoeken. En een lege Browsbox-website met jouw logo en huiskleur. Onder professionele begeleiding vul je die zelf in met verschillende bouwstenen: pagina's, titels, teksblokken, sterke fotografie en/of video enz. Je gaat naar huis met een website die klaar is om online te gaan. 

Waar zit het addertje onder het gras?

Dat is er niet. Voor de workshop zetten we voor jou een template op met jouw logo en huiskleur, klaar om ingevuld te worden. Dat doe jij onder onze begeleiding. Met inhoud van je huidige website bijvoorbeeld. Of met nieuwe teksten, foto's of video (YouTube) die je meebrengt. We helpen je bij het bepalen van de structuur van je site (opbouw van de pagina's), maar jij bouwt die zelf op met de inhoudsblokken die Browsbox je daarvoor ter beschikking stelt. Dat is net de kracht van Browsbox: letterlijk iedereen kan er mee werken, zonder kennis van grafische software, laat staan code.

Wat is inbegrepen in de licentie?

Je jaarlijkse Browsbox-licentie omvat

   • hosting van je website
   • onbeperkt gebruik van het systeem
   • onbeperkt aantal pagina's, foto's, video's, documenten in je website
   • perfecte weergave van jouw website in de nieuwste versie van alle browsers (ook mobiel)
   • dataverkeer
   • beveiliging van je gegevens enz.

In het geval van maatwerk, bijvoorbeeld in de vorm van koppelingen met je bestaande bedrijfssoftware, wordt de licentiekost aangepast aan de aard van het maatwerk. Je krijgt hiervan op voorhand een transparante offerte.

Kan ik de lay-out van mijn website naderhand nog aanpassen?

Ja, dat kan. Maar om jullie huisstijl te bewaken kan je dat niet zelf. In Browsbox staan inhoud en lay-out los van mekaar. Daardoor kunnen onze webdesigners speciale grafische elementen of inhoudsblokken voor jou ontwerpen. Of een speciale home-pagina ontwerpen bijvoorbeeld. Vraag ons gerust naar voorbeelden van bedrijven voor wie we dat al deden. 

Heb ik voorkennis nodig? Kan ik me voorbereiden?

Nee, je hebt geen enkele voorkennis nodig. De enige voorbereiding die je kan doen, is eens nadenken over de inhoud die je op je site wil zetten. Welke stukken van je huidige site je wil overnemen bijvoorbeeld. Of welke nieuwe content je er op wil zetten. En heb je daar dan al tekst en foto's voor? Maar nogmaals, ook als je die tijdens de workshop nog niet hebt, kan je perfect aan de slag. We adviseren je graag, ook over de inhoud.

Kan ik ergens een voorbeeld zien?

Van kleine kmo tot grote internationale merken hebben hun website in Browsbox. Een greep daaruit vind je bij onze referenties. Een concreet voorbeeld van het type website waar deze workshop heel geschikt voor is, vind je hier.