hoeveel kost een browsbox-website ?  

Eénmalige setup, jaarlijkse licentie.

Voor het gebruik van Browsbox betaal je een licentie op jaarbasis. Die is op elk moment opzegbaar.

Een Browsbox-basislicentie kost € 401,5 per jaar (excl. BTW)

Voor die euro per dag mag je Browsbox onbeperkt gebruiken. Dat wil zeggen: je website up-to-date houden, en er zo veel pagina's, foto's en video's toevoegen als je wil. 

Het grootste deel van de licentie-opbrengsten investeren wij in permanente ontwikkeling.

Om er bijvoorbeeld voor te zorgen dat jouw website ook in de toekomst perfect wordt weergegeven in de nieuwste versies van alle browsers. En op smartphones en tablets. Of om ervoor te zorgen dat jouw gegevens altijd optimaal beveiligd zijn enz.

Een Browsbox-website op maat van jouw bedrijf

Een basis-Browsboxlicentie is voor het gros van de Belgische kmo's ruimschoots voldoende. Ook onze eigen website past erin - chanceke - of die waarin we onze vergaderruimte promoten.

Daarnaast kan Browsbox gekoppeld worden aan alle denkbare IT-platformen.

Via zogenaamde API’s kan je Browsbox-website communiceren met je ERP-, CRM- en andere bedrijfsprocessen. Of met je webshop of een andere specifieke applicatie.

Daardoor kan je het up-to-date houden van je website automatiseren (marketing automation), klanten of leveranciers toegang geven tot bepaalde informatie of processen enz.

In het geval van dergelijk maatwerk wordt de licentiekost aangepast aan de aard van het maatwerk. Je krijgt hiervan op voorhand een transparante offerte.