case browsbox workshop

Hoe we voor Heidi Fonteyn in een halve dag
een nieuwe website maakten

En hoe u dat tijdens onze workshops ook zelf kunt doen.

Heidi Fonteyn is ondernemer. Van haar passie maakte ze haar beroep. Zoals zo veel ondernemers. Maar wie specialist is in make-up, is daarom nog geen webdesigner. En haar oude website was dringend aan een update toe. De Browsbox-aanpak was voor Heidi dan ook de perfecte formule.  

Website Heidi Fonteyn oud

VOOR

Heidi vroeg ons om de inhoud van haar bestaande website over te zetten naar Browsbox 4.2.  De oude look & feel straalde immers (al een tijdje) niet meer de dynamiek uit van haar Beauty & Make-up Studio.  En haar oude site was niet geschikt voor smartphones, terwijl haar cliënteel daar almaar meer op surft.

Nieuwe Browsbox-website Heidi Fonteyn

NA

Het resultaat is een nieuwe, eigentijdse website waarin Heidi voortaan heel makkelijk zelf verouderde informatie kan corrigeren of verwijderen. En uiteraard even makkelijk nieuwe foto's en inhoud kan toevoegen. Zonder zich ook maar de minste zorgen te maken over de technologie. Zie www.heidifonteyn.be

Wat wij voor Heidi Fonteyn deden kan je ook makkelijk zelf

Kom daarom naar onze volgende workshop. Daar ontdek je al doende het legendarische gebruiksgemak van Browsbox. Gewoon door de inhoud van je huidige website in je nieuwe Browsbox-website te zetten. Zo vul je in enkele uren zelf je nieuwe website in, zonder ook maar één letter code te kennen. 

Voor en na Browsbox website Heidi Fonteyn

REsponsive design

Meteen ook geschikt voor mobiel surfen

In Browsbox past je website zich automatisch aan aan het toestel van de bezoeker.

Geen overbodige luxe als je weet dat tegenwoordig meer dan 50% je opzoekt via zijn of haar smartphone. Hoe ben je zelf?