praktische workshop

Ook (dringend) toe aan een nieuwe website ?

Zet ze samen met ons op. In een halve dag. Onder professionele begeleiding. Zonder enige voorkennis.

Maak zelf je eigen Browsbox-website

Browsbox Workshop - 25 april 2019

In deze hands-on workshop (max. 8 deelnemers) vul je onder professionele begeleiding zelf je nieuwe Browsbox-website in. In één voormiddag. Inclusief relevante inhoud en foto's, en geoptimaliseerd om hoger te scoren in de zoekresultaten. Klaar om online te gaan.

Je moet hiervoor geen enkele ervaring hebben met websites, 'het internet', grafische programma's of andere software.

Theorie

Introductie Browsbox

In 10 minuten (dat mag je letterlijk nemen) tonen we je hoe makkelijk het is om in Browsbox je eigen website in te vullen. En later up-to-date te houden.

We kunnen het ook niet helpen, maar meer tijd hebben we daarvoor echt niet nodig.

praktijk

Bouw je eigen website

Dan is het aan jou. In de 'lege' website die we voor jou hebben klaargezet breng jij tekst en beeld aan.

Bijvoorbeeld door gewoon inhoud van je huidige website te kopiëren. Daarmee zit die alvast in de nieuwste webtechnologie en leg je de perfecte basis voor de komende jaren.

Onze professionals begeleiden je ter plaatse met raad en daad.

professioneel

Leer van professionals

Aan de hand van concrete tips leggen onze professionals je uit

 • hoe je meer reactie uitlokt van de bezoekers van je site
 • wat het effect is van betere fotografie en waar je die vindt
 • hoe je website hoger scoort in de zoekresultaten van Google (SEO)
 • enz.

En omdat je die tips ter plekke toepast, werken ze meteen. En vergeet je ze nooit meer.

Browsbox drag and drop

30 dagen gratis testen

Aan het einde van de workshop is je website klaar om online te gaan. Maar we begrijpen dat je ze eventueel nog wat wil finetunen. Met nieuwe informatie bijvoorbeeld. Of met enkele foto's die je nog moet (laten) maken. Daarvoor krijg je van ons een maand de tijd. Kosteloos en vrijblijvend.

Na die maand beslis je of je bij Browsbox blijft en start je licentie. Die bedraagt 375 euro/jaar (excl. BTW).

Als je zou beslissen om niet met Browsbox verder te gaan, wissen we na die maand alle info uit jouw website. Even goede vrienden.

Voor en na Browsbox-website Heidi Fonteyn

praktisch

Programma Browsbox Workshop 25 april 2019

08.30Onthaal met koffie en koek
09.00Browsbox introductie
09.15Vul je eigen website in onder begeleiding van professionals
11.30Ga naar huis met je gloednieuwe website in de nieuwste technologie

Locatie

Monoton Loft

Schippersstraat 19

3500 Hasselt

Wat breng je mee?

Breng gewoon je laptop mee. Meer heb je niet nodig. Al kan je misschien al eens nadenken over wat je van je huidige website wil overnemen op je nieuwe.

Schrijf nu in

Om jou persoonlijke begeleiding en maximaal resultaat te kunnen garanderen, is het aantal deelnemers beperkt tot 8 personen per workshop. Indien de eerstvolgende workshop volzet is, nodigen we je zeker uit voor de volgende editie (in volgorde van registratie).
Wees er dus snel bij.

Voor wie is deze workshop?

Voor zaakvoerders, kmo-ondernemers of werknemers die verantwoordelijk zijn voor de website van hun bedrijf. En die die graag heel makkelijk zelf kunnen aanpassen wanneer dat nodig is.
Je moet voor deze workshop geen enkele ervaring hebben met CMS-systemen of het opzetten van websites. Wij zorgen voor de technologie, jij voor de inhoud. Onder professionele begeleiding, waardoor je niet alleen met Browsbox leert werken (daar is niets aan), maar vooral ook hoe je goeie inhoud maakt, waar je goeie fotografie vindt en hoe je hoger scoort in Google.

Hoeveel kost het?

Deelname aan de workshop kost 120 euro (excl. BTW) per persoon.
Indien je na een maand vrijblijvend testen beslist om je nieuwe Browsbox-website te behouden, wordt dit bedrag in mindering gebracht van je eerste jaar licentie. Daardoor betaal je het eerste jaar slechts 255 euro licentie in plaats van 375 (excl. BTW).

Wat krijg ik daarvoor?

Koffie en ontbijtkoeken. En een lege Browsbox-website met jouw logo en huiskleur. Onder professionele begeleiding vul je die zelf in met verschillende bouwstenen: pagina's, titels, teksblokken, sterke fotografie en/of video enz. Je gaat naar huis met een website die klaar is om online te gaan. 

Waar zit het addertje onder het gras?

Dat is er niet. Voor de workshop zetten we voor jou een template op met jouw logo en huiskleur, klaar om ingevuld te worden. Dat doe jij onder onze begeleiding. Met inhoud van je huidige website bijvoorbeeld. Of met nieuwe teksten, foto's of video (YouTube) die je meebrengt. We helpen je bij het bepalen van de structuur van je site (opbouw van de pagina's), maar jij bouwt die zelf op met de inhoudsblokken die Browsbox je daarvoor ter beschikking stelt. Dat is net de kracht van Browsbox: letterlijk iedereen kan er mee werken, zonder kennis van grafische software, laat staan code.

Wat is inbegrepen in de licentie?

Je jaarlijkse Browsbox-licentie omvat

   • hosting van je website
   • onbeperkt gebruik van het systeem
   • onbeperkt aantal pagina's, foto's, video's, documenten in je website
   • perfecte weergave van jouw website in de nieuwste versie van alle browsers (ook mobiel)
   • dataverkeer
   • beveiliging van je gegevens enz.

In het geval van maatwerk, bijvoorbeeld in de vorm van koppelingen met je bestaande bedrijfssoftware, wordt de licentiekost aangepast aan de aard van het maatwerk. Je krijgt hiervan op voorhand een transparante offerte.

Kan ik de lay-out van mijn website naderhand nog aanpassen?

Ja, dat kan. Maar om jullie huisstijl te bewaken kan je dat niet zelf. In Browsbox staan inhoud en lay-out los van mekaar. Daardoor kunnen onze webdesigners speciale grafische elementen of inhoudsblokken voor jou ontwerpen. Of een speciale home-pagina ontwerpen bijvoorbeeld. Vraag ons gerust naar voorbeelden van bedrijven voor wie we dat al deden. 

Heb ik voorkennis nodig? Kan ik me voorbereiden?

Nee, je hebt geen enkele voorkennis nodig. De enige voorbereiding die je kan doen, is eens nadenken over de inhoud die je op je site wil zetten. Welke stukken van je huidige site je wil overnemen bijvoorbeeld. Of welke nieuwe content je er op wil zetten. En heb je daar dan al tekst en foto's voor? Maar nogmaals, ook als je die tijdens de workshop nog niet hebt, kan je perfect aan de slag. We adviseren je graag, ook over de inhoud.

Kan ik ergens een voorbeeld zien?

Van kleine kmo tot grote internationale merken hebben hun website in Browsbox. Een greep daaruit vind je bij onze referenties. Een concreet voorbeeld van het type website waar deze workshop heel geschikt voor is, vind je hier.