Uw website upgraden van Telenet Webbuilder naar Browsbox 4.2.

Gratis, zonder gedoe én aan dezelfde voorwaarden.

Webbuilder, het Telenet-product waarin u uw website maakte, wordt op 1 mei 2019 automatisch stopgezet. Vanaf die datum staat uw website niet meer online!

Schakel nu kosteloos over naar een nieuwe website

Als Telenet-partner en leverancier van het Webbuilder-pakket, willen we uw huidige website kosteloos voor u overzetten naar de nieuwste versie van Browsbox. 

Zo blijft uw website zonder onderbreking online en werkt u weer in de meest recente, veilige technologie. Voor u als Telenet-klant is deze overstap gratis.

Zodra uw nieuwe website klaar staat, mag u het nieuwe systeem een maand lang vrijblijvend testen. Pas daarna beslist u om al dan niet over te stappen naar Browsbox.

Als u dat doet, behoudt u bovendien de voordelige voorwaarden die u nu geniet bij Telenet.

Hebt u interesse in dit voorstel?

Vul dan onderstaand formulier in zodat wij  uw nieuwe website voor u kunnen klaarzetten. Dit aanbod verplicht u tot niets.

Lees meer over het gebruiksgemak van Browsbox 4.2

Ja, ik wil gratis overschakelen naar Browsbox 4.2.

  • Browsbox mag de inhoud van mijn huidige website daarvoor overzetten naar een nieuwe website in Browsbox 4.2. Dit kost me niets.
  • Ik mag een maand lang in mijn nieuwe website werken om het systeem te leren kennen. Ik mag de inhoud ervan wijzigen, nieuwe inhoud (tekst, foto's, video) toevoegen enz.
  • Na die maand krijg ik van Browsbox de vraag of ik mijn nieuwe website wil behouden.
  • Als ik daar JA op antwoord, is dat tegen dezelfde voordelige voorwaarden die ik nu geniet bij Telenet.
  • Indien ik daar NEE op antwoord wordt mijn nieuwe website automatisch verwijderd van het internet.
  • Door hieronder mijn gegevens in te geven en op VERZEND te klikken verbind ik me tot niets.
Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.

De gegevens die u ons via dit formulier bezorgt worden uitsluitend gebruikt om u te informeren en te contacteren over dit specifieke aanbod. Zodra u aangeeft niet van dit aanbod gebruik te willen maken, worden uw gegevens definitief uit onze bestanden verwijderd.

Meer info ?

Bel +32 11 850 354

of mail naar  info@browsbox.com