Licentiekost (jaarlijks)

Voor het gebruik van Browsbox betaalt u een jaarlijkse licentiekost. Daarmee zorgen we er onder andere voor dat uw website altijd goed wordt weergegeven in de nieuwste versie van alle browsers, ook mobiel, vergoeden we de opslag en beveiliging van uw gegevens enz.

De basislicentie ‘Pay & Browse’ bedraagt 32 euro per maand. In het geval van maatwerk, bijvoorbeeld met koppelingen naar uw bestaande bedrijfssoftware, wordt die vermeerderd met een bedrag dat overeenkomt met het specifieke onderhoud van die extra functionaliteiten. U krijgt hiervoor op voorhand een transparante offerte.

32 per maand jaarlijks gefactureerd Exclusief creatiekost (vanaf 1.450 euro) 

Standaard Licentie
 • Webhosting (tot 2GB opslag en 2GB trafiek)
 • Beveiliging van uw gegevens
 • 24/7 toegang tot het cms-systeem
 • Continue updates van Browsbox
 • Support tijdens kantooruren

Extra opslag: 2 euro/GB/maand 

Maatwerk kan een verhoging van de maandelijkse licentiekost inhouden.
57 per maand jaarlijks gefactureerd Exclusief creatiekost webshop (vanaf 2.900 euro)
Exclusief transactiekosten: 2.9% + € 0,3 / transactie
Basic Webshop Licentie
 • Webhosting (tot 2GB opslag en 2GB trafiek)
 • Beveiliging van uw gegevens
 • 24/7 toegang tot het cms-systeem
 • 24/7 toegang tot het webshop-systeem
 • Continue updates van Browsbox en Shopify
 • Support tijdens kantooruren
Extra opslag: 2 euro/GB/maand 

Maatwerk kan een verhoging van de maandelijkse licentiekost inhouden.

Setup-kost (eenmalig)

Het opzetten van een professionele website verloopt in verschillende stappen. Tijdens de analyse bepalen we samen met u de structuur en de inhoud. Zodra die vastliggen creëren onze designers uw nieuwe homepagina en het stramien van de andere pagina’s. Geheel in lijn met uw huisstijl. De kost hiervoor hangt in grote mate af van de tijd die we aan dat alles besteden, maar om toch u een idee te geven:
u hebt al een Browsbox-website vanaf 1.450 euro.

Dat is de setup-kost voor een website op basis van een van onze templates, gepersonaliseerd met uw logo en huiskleuren en klaar om ingevuld te worden. Dat kunt u makkelijk zelf, of dat kunnen wij voor u doen. Vraag ons om een haarscherpe offerte, dan staat uw nieuwe website uiterlijk over tien (werk)dagen klaar om in te vullen. Begin dus al maar na te denken over wat u allemaal wilt vertellen aan uw bezoekers. 

PROJECTVERLOOP voor de creatie van uw nieuwe browsbox website

101010101010101010
MARKETING
& ANALYSE
101010101010101010
DESIGN
& ONTWIKKELING
101010101010101010
TESTEN
& IMPLEMENTATIE
101010101010101010
EVALUATIE
& SUPPORT
101010101010101010
 
I
II
III
IV
V
VI
VII
VIII
IX
X
 

hoe gaan we te werk en wat mag u verwachten ?

Na een verkennend gesprek over de creatie en realisatie van uw nieuwe website krijgt u van ons:

- een plan van aanpak voor het hele project
- een grootorde van budget voor het hele project
- een offerte voor de eerste fase 

De eerste fase omvat altijd een functionele analyse, de nodige brainstormings en de ontwikkeling van een concept en een interactiemodel.

De presentatie en bespreking van dat algemeen concept en het interactiemodel zal u nieuwe inzichten geven en leidt meestal ook tot nieuwe ideeën. Dat weten we uit ervaring. Daarom werken we bij Browsbox altijd met zogenaamde korte iteraties. Dat wil zeggen in kleine stapjes die toelaten om snel uit te

maken of we de gewenste richting uitgaan, en indien niet, om snel bij te sturen.

De initiële raming voor het gehele project geeft u dus een realistisch beeld van de grootorde van budget waarmee u rekening moet houden. Deze raming wordt bij elke iteratie verder verfijnd - ja, eventueel ook naar beneden - en waar nodig aangevuld op basis van nieuwe inzichten, ideeën en mogelijkheden die we in de loop van het project samen zullen bespreken.

Deze gestructureerde aanpak verzekert u een efficiënt en vlot verloop van uw project. Omdat we de volgende stap pas zetten wanneer we het eens zijn over de vorige, zitten we immers altijd op dezelfde golflengte. Alleen zo kunnen we u garanderen dat hetgeen we afleveren zal bijdragen aan de creatie van meerwaarde voor uw merk.