Browsbox - Het makkelijkste cms op de markt

MAKKELIJKER DAN EENDER WELK CMS OP DE MARKT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


VERGEET ALLES WAT U OOIT LEERDE
OVER CONTENT MANAGEMENT SYSTEMEN

NET ALS OVER backoffices en andere nerd-talk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

VERGEET ALLES WAT U OOIT leerde over content management systemen, backoffices en andere nerd-talk

 Inhoud aan je website toevoegen, aanpassen of verwijderen doe je voortaan rechtstreeks in je site. Niet meer in een Content Management Systeem. Zowel tekst, foto's of video. En met iedereen bedoelen we écht iedereen. Zonder voorkennis of opleiding.

What You Do Is What You Get (WYSIWYG)

In Browsbox 4.0 werkt je niet meer in een zogenaamde backoffice, maar rechtstreeks in de layout van de website.

Daardoor zie je rechtstreeks in je webpagina wat er gebeurt wanneer je bijvoorbeeld teksten toevoegt of aanpast. Net zoals de bezoekers van je website dat zullen zien.
'What you see is what you get' met andere woorden. Al spreken wij liever over What You Do Is What You Get.

Inhoud toevoegen via drag-and-drop

Nieuwe inhoud aan je website toevoegen doe je gewoon door het daarvoor geschikte blokje in een pagina te slepen (drag) en het daar te droppen.

In dat blokje typ of plak je vervolgens je tekst en voegt er eventueel een foto aan toe. Klaar. Omdat alle grafische eigenschappen op voorhand zijn vastgelegd, hoef je je nooit zorgen te maken om de layout. Die blijft altijd perfect in lijn met jouw huisstijl.

Titel

"What you do is what you get"
Browsbox 4.0 heeft geen klassieke backoffice meer. Je werkt gewoon in
de layout van je website. Zo zie je meteen het efffect van wat je doet.

Bekijk ons demofilmpje

Je website past zich automatisch aan aan het gebruikte toestel (responsive design)

Mobiel surfen neemt razendsnel toe. Een eerste bezoek aan jouw website gebeurt dan ook hoe langer hoe meer via een smartphone of tablet.

Browsbox 4.0 zorgt er dan voor dat jouw website automatisch op maat van het gebruikte toestel wordt getoond. Responsive design heet dat in het vakjargon.

Jouw website wordt dus op zowel op iOS, Android als Windows altijd correct weergegeven. Zo verlies je geen enkele bezoeker.

Jouw website wordt makkelijk gevonden dankzij de seo-vriendelijke architectuur

Browsbox 4.0 zorgt ervoor dat je website makkelijk gevonden wordt door Google of andere zoekmachines.

Dat komt enerzijds door de geoptimaliseerde SEO-programmering. Daarnaast begeleidt het systeem je stap voor stap bij het ingeven van titels, subtitels, tags en andere elementen die essentieel zijn om hoog te scoren in de zoekresultaten.

Nood aan persoonlijk advies om de inhoud van je website SEO-vriendelijk te maken en te houden? Contacteer ons dan gerust.


Vraag nu een gratis test-website aan. Wedden dat je nooit nog iets anders zal willen?

Van non-profitorganisatie over kleine kmo tot gereputeerde multinational, onze referenties roemen Browsbox om zijn uitzonderlijk gebruiksgemak.
Als je dat zelf eens wil testen, vraag dan hieronder een gratis testaccount aan. Daarin mag je 14 dagen onbeperkt te keer gaan. Geheel vrijblijvend.