Meer dan enkel tekst aanpassen
mogelijkheid tot KOPPELING MET UW BEDRIJFSSOFTWARE, BOEKHOUDPAKKET, ...

Browsbox 4.0 bevat standaard alle functies om makkelijk een professionele website op te zetten en te onderhouden. Ongeacht de hoeveelheid informatie die u online wil zetten. Daarnaast laat het systeem toe om koppelingen te leggen met bestaande bedrijfssoftware, zoals databases met uw producten, crm- of erp-systemen enz. Zelfs een webshop behoort tot de mogelijkheden.  

Laat ons weten welk doel u wilt bereiken en wij helpen u dit te bereiken.

What You Do Is What You Get (WYSIWYG)

In Browsbox 4.0 werkt u niet meer in een zogenaamde backoffice, maar rechtstreeks in de layout van de website.

Wanneer u bijvoorbeeld een tekst toevoegt of verbetert, ziet u daardoor onmiddellijk hoe uw bezoekers dat zullen zien. 'What you see is what you get', met andere woorden. Al spreken wij liever over What You Do Is What You Get.

Inhoud toevoegen via ‘drag and drop’

Nieuwe inhoud aan uw website toevoegen doet u gewoon door het daarvoor geschikte blokje in een pagina te slepen (drag) en het daar te droppen.

In dat blokje typt of plakt u vervolgens uw tekst en voegt er eventueel een foto aan toe. Klaar. Omdat alle grafische eigenschappen op voorhand zijn vastgelegd hoeft u zich nooit zorgen te maken om de layout. Die blijft altijd perfect in lijn met uw huisstijl.

Titel

"What you do is what you get"
Browsbox 4.0 heeft geen klassieke backoffice meer. U werkt gewoon in
de layout van uw website. Zo ziet u meteen wat u doet.

Bekijk ons demofilmpje

Uw site past zich automatisch aan aan het gebruikte toestel (responsive design)

Mobiel surfen neemt razendsnel toe. Heel vaak gebeurt het eerste bezoek aan uw website dan ook vanop een smartphone of tablet.

Browsbox 4.0 zorgt er dan automatisch voor dat uw website optimaal weergegeven wordt op het gebruikte toestel. Responsive design heet dat in het vakjargon.

Uw website gaat dus op zowel iOS, Android als Windows mooi vertoond worden waardoor u geen bezoekers verliest.

Uw website wordt makkelijk gevonden dankzij de seo-vriendelijke architectuur

Browsbox 4.0 zorgt ervoor dat uw website makkelijk gevonden wordt door Google, Bing of andere zoekmachines.

Dat komt enerzijds door de programmering en anderzijds omdat het systeem u stap voor stap begeleidt bij het ingeven van titels, subtitels, tags en andere elementen die essentieel zijn om hoog te scoren in de zoekresultaten.

Daarnaast geven we u graag persoonlijk advies om de inhoud van uw website zo SEO-vriendelijk mogelijk te maken en te houden.