Meer over het browsbox cms

Browsbox is een contentmanagementsysteem (CMS) van eigen bodem. Al sinds 2004 onderhouden kleine en grote klanten zelf hun Browsbox website met het grootste gemak, zonder enige technische voorkennis.

Ook voor Browsbox 4.0 was eenvoud de absolute prioriteit. Uit ervaring weten we immers dat gebruiksgemak dé bepalende factor is om wel of geen nieuwe inhoud aan een website toe te voegen.

Wie het sowieso al druk heeft, wil immers niet telkens opnieuw tijd verliezen om uit te zoeken hoe het systeem nu weer werkt.

Daarom maakten we het Browsbox CMS waar mogelijk nòg makkelijker dan het altijd al was. En omdat onze ontwerpers en web-ontwikkelaars het systeem van naadje tot draadje kennen, kunnen we u altijd snel en efficiënt de gepaste service garanderen.

Als dat al nodig zou zijn uiteraard.

Titel

"Eindelijk een cms-tool waar echt iedereen zijn eigen website mee kan onderhouden"
Omdat u meteen ziet wat u doet, werkt Browsbox 4.0 heel intuïtief. U hebt geen specifieke kennis of ervaring nodig en in de korte opleiding leert u vooral tips & tricks. De rest wijst zichzelf wel uit.

bekijk ons demofilmpje

MAKKELIJK OPGEZET

Group 3 Created with Sketch.

Eerst bespreken we de doelstellingen en de structuur van uw nieuwe website. Vervolgens kunnen we in Browsbox 4.0 heel snel een werkend prototype van uw site opzetten. Zo kunt u testen of u er uw verhaal in kwijt kunt en of uw bezoekers er makkelijk hun weg in zullen vinden.

Parallel daaraan werken wij verder aan de layout en u aan de concrete inhoud. Zodra die drie elementen (structuur, vorm en inhoud) samenkomen, kan uw nieuwe website online.

MAKKELIJK AANGEPAST

Group Created with Sketch.

Dingen toevoegen of aanpassingen aanbrengen aan uw website is in Browsbox 4.0 makkelijker dan ooit. Vergeet die complexe backoffice waar u altijd opnieuw uw weg in moet zoeken en niet meteen ziet wat het effect is van wat u doet. Voortaan werkt u gewoon in de website zelf. 

Tekst aanpassen? Klik op het tekstblok, doe de gewenste aanpassingen en sla op. Klaar. Foto toevoegen? Sleep een fotoblok in de pagina waar u een foto aan wil toevoegen en selecteer de foto die u wil gebruiken. Klaar.


Browsbox 4.0 werkt hierdoor heel intuïtief en toont u meteen het resultaat. What you do is what you get.

MAKKELIJK GEVONDEN

Layer_x0020_1 Created with Sketch.

Dankzij de ingebouwde SEO-optimalisatie wordt uw website makkelijk gevonden door Google en andere zoekmachines.


Daar zorgt de programmatie van het systeem voor, maar ook het feit dat Browsbox 4.0 u stap voor stap begeleidt bij het ingeven van titels, subtitels, tags en andere elementen die essentieel zijn om hoog te scoren in de online zoekresultaten.


Daarnaast geven we u graag persoonlijk advies om de inhoud van uw website zo SEO-vriendelijk mogelijk te houden. En om zo hoog mogelijk te scoren in de resultaten van Google en andere zoekrobotten.